Τρομακτικό βίντεο: Κατολίσθηση «καταπίνει» δρόμο και στέλνει βυτιοφόρο πάνω σε περαστικούς
NewsroomΣτιγμές τρόμου σημειώθηκαν στην Ινδία όταν μια τεράστια κατολίσθηση «κατάπιε» τμήμα δρόμου, παρασύροντας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα βυτιοφόρο και αρκετά οχήματα.
Η κατολίσθηση έλαβε χώρα στην περιοχή Γουαγιανάντ της Κεράλα, με βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media να καταγραφούν τις αγωνιώδεις στιγμές.
Ειδικότερα, στα βίντεο φαίνονται άνθρωποι να στέκονται κάτω από ομπρέλες και να παρακολουθούν από απόσταση όταν ξαφνικά το έδαφος υποχωρεί, με τόνους λάσπης και φερτών υλικών να κατρακυλούν στην πλαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βυτιοφόρο έπεσε σε βάθος σχεδόν 30 μέτρων, με τους τρεις επιβαίνοντες να γλιτώνουν την τελευταία στιγμή.
Φόβοι για εγκλωβισμένους
Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο εργοτάξιο του οδικού έργου της σήραγγας Anakkampoyil-Kalladi, όπου τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, τέσσερις παραμένουν αγνοούμενοι και δέκα τραυματίστηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση διάσωσης με τη συμμετοχή πολλών υπηρεσιών, καθώς τα συνεργεία δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν όσους εκφράζονται φόβοι ότι έχουν παγιδευτεί κάτω από τα συντρίμμια.
Η κατολίσθηση έπληξε την περιοχή μετά από έντονες βροχοπτώσεις, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές. Εκτός από τμήματα του εργοταξίου της σήραγγας, η λάσπη παρέσυρε μια εκκλησία και ένα κοντινό σπίτι. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν θύματα σε κανένα από τα δύο κτίσματα.
- Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα