Μεξικό: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 30 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα (pics)
NewsroomΤουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και τα δύο οχήματα πήραν φωτιά σε τμήμα του οδικού δικτύου στη νοτιοανατολική Πολιτεία Βερακρούς του Μεξικού, δήλωσε πολιτειακός αξιωματούχος και μετέδωσαν μεξικανικά ΜΜΕ.
Το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο από την πρωτεύουσα προς την Τούστλα Γκουτιέρες, στη νότια Πολιτεία Τσιάπας, όταν έγινε το δυστύχημα.
Ο Χερμάν Αρένα, εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής στην πόλη Μαλτράτα, όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα, ενημέρωσε -επικαλούμενος την Πολιτική Προστασία- ότι 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 30 διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.
Διενεργείται έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.
Φωτογραφίες και βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν τα δύο οχήματα τυλιγμένα στις φλόγες.
- Πλοίο ελληνικών συμφερόντων εντοπίστηκε στον Ατλαντικό με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης: Ο «Έλληνας Εσκομπάρ» πίσω από το φορτίο - Συλλήψεις στην Ελλάδα
- Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες μετά το «όχι» στην πρόσκληση Μητσοτάκη για συνάντηση - Ο χάρτης των μπλόκων
- Αποκάλυψη - βόμβα από τον Κωνσταντάρα: Έρχεται καταγγελία εις βάρος πασίγνωστου τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση
- Χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Γιορτινές γεμίσεις για γαλοπούλα και κότα