Ο Τραμπ φιλάει τη βοηθό του σε γήπεδο του γκολφ! «Είναι πλαστή»
NewsroomΤον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο μία φωτογραφία που απεικονίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να φιλά την εκτελεστική βοηθό του, Νάταλι Χάρπ, σε γήπεδο γκολφ.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία έρχεται μετά την είδηση πως ο Τραμπ πρόσφερε ποσά ύψους 45.000 δολαρίων στη Νάταλι Χαρπ, καθώς και σε ακόμη δύο νεαρές υπαλλήλους στον Λευκό Οίκο.
Στα έντυπα των οικονομικών δηλώσεων, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, οι τρεις γυναίκες περιέγραψαν τις πληρωμές ως «δώρα σε μετρητά για τις γιορτές». Τα δώρα αντιστοιχούν περίπου στο ένα τρίτο των ετήσιων αποδοχών τους, ύψους 150.000 δολαρίων για την καθεμία.
Οι εικόνες έρχονται τώρα στο φως εν μέσω έντονου ενδιαφέροντος για τη σχέση του Αμερικανού προέδρου με τη Χαρπ, με τον Λευκό Οίκο να μην έχει ακόμη σε δημόσια τοποθετήσεις.
Ωστόσο, αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως «πρόκειται ξεκάθαρα για πλαστή φωτογραφία. Φυσικά, αυτό προέρχεται από Δημοκρατικούς που δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι ουσιαστικό και έτσι διακινούν πλαστές εικόνες».
- «Σάρωσαν» την Πλάκα πριν τη φονική έκρηξη - Έκλεβαν χαλκό και μουσικά όργανα
- Ιράν: Εντολή Χαμενεΐ για «άμεση απάντηση χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς» σε πιθανή επίθεση
- Έκτακτο δελτίο καιρού: Πού θα «χτυπήσουν» βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Live η πορεία της κακοκαιρίας
- «Μια Ελλάδα που πεθαίνει μπροστά στα μάτια μας»: Το τέλος της «Μουριάς» έγινε θέμα στον Guardian