Κόσμος|22.06.2020 17:11

Υπόθεση Τζένιφερ Ντούλος: Η επιμέλεια των παιδιών, το τρίτο πρόσωπο και η εξαφάνιση

Newsroom

Με την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του Έλληνα ομογενούς επιχειρηματία, Φώτη Ντούλος, Τζένιφερ ασχολούνται τα διεθνή Μέσα.

Η 50χρονη γυναίκα που για 13 χρονια υπήρξε παντρεμένη με τον 51χρονο επιχειρηματία, και είχε αποκτήσει μαζί του πέντε παιδιά, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν δυο χρόνια. Μάλιστα τότε η Τζένιφερ είχε εκφράσει στις αρχές τους φόβους της τόσο για τη δίκη της σωματική ακεραιότητα αλλά και για το ενδεχόμενο ο σύζυγός της να επιχειρήσει να απαγάγει τα παιδιά τους.

Μάλιστα στο δικαστήριο που έγινε για την έκδοση του διαζυγίου, η Τζένιφερ ότι ο Φώτης ταξιδευε στην Ευρώπη με τη νέα του σύντροφο φίλη του, τη στιγμή που ισχυριζόταν πως αντιμετώπιζε οι κόμικς προβλήματα και δε μπορούσε να πληρώσει την ιατρική ασφάλιση για τα παιδιά του αλλά ούτε και δικηγόρο για το διαζύγιο.

Πιο αναλυτικά όταν η Jennifer κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στις 20 Ιουνίου 2017, το δικαστήριο είχε διατάξει ο σύζυγός της να συνεχίσει να παρέχει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη στα παιδιά τους. Μέχρι το Νοέμβριο όμως του ίδιου έτους η 50χρονη παραπονέθηκε πως ο εν διαστάσει συζυγικός της σταμάτησε να πληρώνει...

Φώτης Ντούλος