Παρίσι: Νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι έχασε τη ζωή του
NewsroomΈνας 25χρονος άνδρας από τη Γαλλία έχασε τη ζωή του ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Συγκεκριμένα, ο νεαρός συγκρούστηκε με φορτηγό ενώ περνούσε με το πατίνι από κεντρική διασταύρωση του Παρισιού.
Όπως αναφέρει η γαλλική «Le Figaro», ο 25χρονος δεν έδωσε προτεραιότητα στη νταλίκα η οποία ερχότανα από τα δεξιά του. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 22:27 το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Γαλλίας), στην διασταύρωση Doudeauville και Léon.
Παρότι ο άντρας έφτασε ζωντανός στο κοντινό νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς και ο παρόμοιος θάνατος ενός ακόμα νεαρού τον περασμένο Ιούνιο, έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στη Γαλλία για το πόσο ασφαλή είναι τα συγκεκριμένα πατίνια που έχουν κατακλύσει τους δρόμους του Παρισιού.
- Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
- «Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου