Χιουμορίστας ο Γιούνκερ: «Είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθώ»
Μαρία ΑνδρικάκηΜε χιούμορ εκφράστηκε για ακόμα μια φορά ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το μαραθώνιο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Κεφάτος και ευδιάθετος, προκάλεσε πολλές φορές το γέλιο των δημοσιογράφων στην αίθουσα Τύπου.
Αποκορύφωμα η στιγμή που κλήθηκε να σχολιάσει την αδυναμία των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων να συμφωνήσουν στον νέο Πρόεδρο της Κομισιόν. Τότε ο Γιούνκερ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με ικανοποίηση σημειώνω ότι είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθώ».
Στο τέλος της ομιλίας του, ενώ το κοινό δεν έχει καταλάβει ότι ολοκλήρωσε, εκείνος λέει: «αυτό ήταν, γιατί κουράστηκα».
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Κομισιόν αναλαμβάνει να εκτελέσει χρέη συντονιστή, δίνοντας τον λόγο σε έναν δημοσιογράφο. Μόλις εκείνος απηύθυνε το ερώτημά του τον Ντόναλντ Τουσκ, ο Γιούνκερ τον διέκοψε λέγοντας γελώντας: «Εγώ σας δίνω τον λόγο κι εσείς ρωτάτε τον Ντόναλντ;».
Το σίγουρο είναι ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μας έχει συνηθίσει σε αστεία στιγμιότυπα και οι ατάκες του καταφέρνουν να κάνουν πάντα τον γύρο του διαδικτύου.
- Viral βίντεο τους έστειλε φυλακή: Η απάτη με τα στημένα τροχαία - Πήραν αποζημιώσεις 80.000 δολαρίων
- Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος παραβίασε τον μισό ΚΟΚ και... μάζεψε πρόστιμα 18.590 ευρώ
- «Φτιάξε ένα καλό, το χθεσινό ήταν πικρό»: Ψυχολόγος του Πειραιά σε κύκλωμα ναρκωτικών - Η «καβάτζα», το ghost phone και η τραγουδίστρια
- Πανσέληνος Αυγούστου 2026: Μαγευτικές εικόνες από το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»