Κόσμος|23.06.2019 07:46
Μάικ Πομπέο: «Όταν έρθει η ώρα» θα διαπραγματευτούμε με το Ιράν
NewsroomH αμερικανική κυβέρνηση σκοπεύει να εντείνει την οικονομική πίεση που ασκεί στο Ιράν μέχρι η Τεχεράνη να «εγκαταλείψει τη βία» και να αποφασίσει ότι θα δεχθεί να συμμετάσχει στις «διπλωματικές» προσπάθειες της Ουάσινγκτον. Αυτό ανέφερε ο Μάικ Πομπέο χθες Σάββατο.
Παράλληλα ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας διαβεβαίωσε ότι «είμαστε διατεθειμένοι να εμπλακούμε [σε διαπραγματεύσεις] όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».
Ακόμη ο Μάικ Πομπέο υπογράμμισε ότι όταν η Ισλαμική Δημοκρατία αποφασίσει να «εγκαταλείψει τη βία και να ανταποκριθεί στη διπλωματία μας με διπλωματία, ξέρει πώς να έρθει σε επαφή μαζί μας».
Διαβάστε ακόμη
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε