Αγόρασε ντόνατς, διέρρηξε αστυνομικό τμήμα και ζήτησε να συλληφθεί!
NewsroomΉθελε να μπει στη φυλακή για να μην «σκοτώσει τον συγκάτοικό του»: για να πετύχει τον σκοπό του, ένας νεαρός Αμερικανός διέρρηξε ένα αστυνομικό τμήμα κοντά στο Σιάτλ και περίμενε την άφιξη των βοηθών του τοπικού σερίφη για τους οποίους είχε φροντίσει να αγοράσει και ένα κουτί... ντόνατς.
Ο σερίφης της κομητείας Κινγκ εξήγησε στο Facebook ότι ο 26χρονος, επωφελούμενος από το σκοτάδι, έσπασε την τζαμαρία του αστυνομικού τμήματος του Φέργουντ και μπήκε μέσα, την ώρα που δεν βρισκόταν κανείς εκεί. Ο «νυχτερινός επισκέπτης» όμως δεν ήθελε να κλέψει απολύτως τίποτα.
«Τον βρήκαμε καθισμένο σε ένα γραφείο όπου οι βοηθοί συνήθως συντάσσουν τις αναφορές τους. Ο ύποπτος είχε απλώσει τα πόδια του σε μια καρέκλα, παρακολουθούσε τηλεόραση και είχε μόλις καπνίσει ένα πούρο», αφηγήθηκε.
Όταν τον ρώτησαν τι συνέβη, ο νεαρός παραδέχτηκε αμέσως ότι εκείνος έσπασε το τζάμι γιατί «προτιμούσε να πάει στη φυλακή» για τον λόγο αυτό παρά επειδή «θα σκότωνε τον συγκάτοικό του». Ένας εκπρόσωπος του σερίφη, που ρωτήθηκε από την εφημερίδα Seattle Times, είπε ότι οι αρχές δεν γνωρίζουν τι ακριβώς προσάπτει ο 26χρονος στον συγκάτοικό του.
Όμως, επειδή φοβόταν το πώς θα αντιδρούσαν οι αστυνομικοί, ο ερασιτέχνης διαρρήκτης είχε φροντίσει να αγοράσει ένα κουτί με ντόνατς από ένα γειτονικό μαγαζί, για να τους... γλυκάνει. Ο σερίφης ανάρτησε μάλιστα μια φωτογραφία των λουκουμάδων.
«Όπως το επιθυμούσε, ο ύποπτος οδηγήθηκε στη φυλακή της κομητείας Κινγκ», κατέληξε ο σερίφης, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει τι απέγιναν τα ντόνατς.
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο