Κόσμος|30.06.2019 17:21

Φρίκη στο Λονδίνο: Μαχαίρωσαν 26χρονη έγκυο μέχρι θανάτου (pics & vid)

Newsroom

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λονδίνο καθώς μία 26χρονη γυναίκα που ήταν έγκυος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η άτυχη γυναίκα ονομάζεται Kelly-Mary Fauvrelle και ήταν έγκυος οκτώ μηνών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης στις 03:00 τα ξημερώματα. Η άτυχη γυναίκα γέννησε στο σημείο με τη βοήθεια διασωστών και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο, ενώ και το βρέφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Για τη δολοφονία έχει συλληφθεί ως ύποπτος ένας 37χρονος άνδρας.

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δέχεται επικρίσεις ότι οι μειώσεις χρηματοδότησης της αστυνομίας και οι περικοπές σε κοινωνικές υπηρεσίες έχουν συμβάλει σε μια αυξανόμενη συχνότητα εγκλημάτων με μαχαίρια.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στην Αγγλία και την Ουαλία σημειώθηκαν 285 θανατηφόρες επιθέσεις με μαχαίρια το 2018, ο υψηλότερος αριθμός από τότε που ξεκίνησαν να κρατούνται αρχεία πριν από περισσότερα από 70 χρόνια.

Χάρτης του Λονδίνου όπου σημειώθηκαν φόνοι μέσα στο 2019

«Αυτό είναι ένα φρικτό περιστατικό στο οποίο μια νεαρή μητέρα έχει χάσει τη ζωή της και το παιδί της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας Μικ Νόρμαν.

δολοφονίαέγκυοςΛονδίνο