Κόσμος|01.07.2019 15:53

Την έδιωξαν από πτήση της EasyJet για... προκλητικό ντύσιμο (pic)

Newsroom

Μητέρα δύο παιδιών, η 31χρονη Harriet Osborne αναγκάστηκε να κατέβει από το αεροπλάνο της EasyJet στο οποίο είχε επιβιβαστεί και τελικά να χάσει την πτήση της, καθώς, όπως της είπε μία αεροσυνοδός, το ντύσιμό της ήταν πολύ αποκαλυπτικό και προκλητικό για τα παιδιά που βρίσκονταν στο αεροσκάφος. 

Πιο συγκεκριμένα, η Osborne φορούσε ένα μαύρο δαντελένιο τοπ που άφηνε ακάλυπτα ορισμένα σημεία του στήθους της. «Δεν μπορείς να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο μου με αυτή την μπλούζα, πρέπει να ρίξεις κάτι επάνω σου» καταγγέλλει πως της είπε η αεροσυνοδός. Παρόλο που φόρεσε, λοιπόν, το πουλόβερ ενός φίλου με τον οποίο θα ταξίδευαν παρέα και πάλι δεν της επετράπη να ανέβει στο αεροσκάφος, σύμφωνα πάντα με την ίδια. 

Όπως δηλώνει η Osborne, τελικά πράγματι δεν επιβιβάστηκε στην πτήση και αναγκάστηκε, μαζί με τον φίλο της, να περάσουν το βράδυ στο αεροδρόμιο της Μάλαγα όπου και κοιμήθηκαν στο πάτωμα, ενώ πλήρωσε και 165 ευρώ για να κλείσει εισιτήριο σε άλλη πτήση. 

H Harriet Osborne, όπως προσπάθησε να επιβιβαστεί στην πτήση της EasyJet

Eκπρόσωπος της εταιρείας, σχολιάζοντας το περιστατικό στο Fox News, ανέφερε: «Επιβεβαιώνουμε ότι μία επιβάτιδα της πτήσης από Μάλαγα προς Στάνστεντ στις 23 Ιουνίου δεν κατάφερε να ταξιδέψει εξαιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς. Έπειτα από ανησυχίες σχετικά με το ντύσιμό της, το πλήρωμα της ζήτησε ευγενικά να φορέσει μια επιπρόσθετη μπλούζα και η επιβάτιδα συμφώνησε. Ωστόσο, στη συνέχεια άρχισε να φέρεται ανάρμοστα προς ένα μέλος του πληρώματος. Τα πληρώματα των αεροσκαφών μας και του εδάφους είναι εκπαιδευμένα, αξιολογούν όλες τις καταστάσεις και ενεργούν γρήγορα. Δεν ανεχόμαστε καταχρηστική ή απειλητική συμπεριφορά στο προσωπικό μας». 

γυναίκααεροσυνοδόςEasyJetπτήση