Κόσμος|05.07.2019 19:03

Η πριγκίπισσα της Ιορδανίας άφησε τον Σεΐχη για τον σωματοφύλακα;

Newsroom

Μεξικάνικη σαπουνόπερα θυμίζει η ιστορία του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και της πριγκίπισσας Χάγια η οποία το έσκασε στις αρχές Μαΐου και κρύβεται από τον σύζηγό της, στο Λονδίνο. 

Αρχικά είχε διαρρεύσει πω η 45χρονη έφυγε μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της γιατί φοβόταν για τη ζωή της, αλλά όπως αναφέρουν οι Times, ο λόγος της απόδρασης ίσως να είναι... ερωτικός.

Σύμφωνα με το αγγλικό Μέσο, το οποίο επικαλείται πηγές από το φιλικό περιβάλλον της Χάγια, η πριγκίπισσα της Ιορδανίας είχε στενή σχέση με τον βρετανό σωματοφύλακα της οικογενείας!

Οι φίλοι της πριγκίπσσας ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ο Σεΐχης «έγινε καχύποπτος με την εγγύτητά της με Βρετανό πρώην στρατιωτικό και σωματοφύλακα της οικογένειας».

Σίγουρα όταν η γυναίκα ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο αφήνει το σπίτι της με κάποια εκατομμύρια στην τσάντα, η ιστορία γίνεται viral και μέχρι το τέλος της θα παρακολουθήσουμε αρκετά επεισόδια, όπως το τελευταίο που είναι περισσότερο... πικάντικο από τα προηγούμενα. 

T

T