Κόσμος|09.07.2019 13:53
Τηλεφωνική επικοινωνία Τσαβούσογλου-Δένδια
Μαρία ΖαχαράκηΤηλεφωνική επικοινωνία με το νέο υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια, είχε νωρίτερα σήμερα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.
Χθες ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είχε εκφράσει τα θερμά του προς τον νέο Έλληνα ομόλογό του μέσω twitter, αναφέροντας ότι είχαν εργαστεί μαζί για πολλά χρόνια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Στο γραπτό μήνυμά του ο Τούρκος ΥΠΕΞ, έγραψε: «Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια μαζί στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τώρα θα εργαστούμε μαζί για την ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων και για την περαιτέρω συνεργασία μας».
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 15 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη