Κόσμος|12.07.2019 16:48

Ξανά έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ; Γραφεία στοιχημάτων δίνουν πιθανότητες

Newsroom

Δεν πρόλαβε να γεννήσει το πρώτο της παιδί η Μέγκαν Μαρκλ και οι ειδικοί σε θέματα βασιλικής οικογένειας λένε πως σύντομα θα κάνει κι άλλο παιδί.

Ο 34χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ καλωσόρισαν τον μικρό Άρτσι στις αρχές Μαΐου, με τη βάπτισή του να πραγματοποιείται το περασμένο Σάββατο στο ιδιωτικό εκκλησάκι εντός των τειχών του κάστρου Γουίνδσορ.

Και πριν προλάβει καν να τελειώσει η άδεια μητρότητας της Μέγκαν Μαρκλ, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα μπορούσαν να προσθέσουν κι άλλο μέλος στην οικογένειά τους, το 2020, καθώς είναι «πρόθυμοι να δώσουν αδελφάκια στον Άρτσι».

Και, φυσικά, τα γραφεία στοιχημάτων δεν άργησαν να αρχίσουν τις πιθανότητες.

Το Coral δίνει πιθανότητες 1/2 για μια πιθανή ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ για το 2020, με το 2012 να είναι στα 7/4 και το 2022 ή αργότερα με 4/1.

Ο επικεφαλής του γραφείου στοιχημάτων, Χάρι Αϊτκενχέντ δήλωσε στην Daily Mail: «Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν κρύψει ποτέ την επιθυμία τους πως θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και αυτό σημαίνει πως η επόμενη χρονιά είναι πιο ευνοϊκή στα στοιχήματα, για την άφιξη ενός νέου μωρού».

γραφεία στοιχημάτωνΜέγκαν Μαρκλ