Κόσμος|14.07.2019 17:30

Διακοπές οικογενειακώς στην Ελλάδα θέλει ο Ζάεφ

Newsroom

Την επιθυμία του να γεμίσει τις μπαταρίες του και  να περάσει τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα εξέφρασε κατά τη διάρκεια εκπομπής στο τηλεοπτικό κανάλι «Klan» ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ.

Όπως είπε, μετά τις 2 Αυγούστου, οπότε είναι εθνική επέτειος στα Σκόπια και γιορτάζεται η εξέγερση του Ίλιντεν, αναμένεται να ξεκουραστεί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, εκφράζοντας, παράλληλα, την επιθυμία του να έρθουν όλοι μαζί για διακοπές στην Ελλάδα. 

«Σε περίπτωση που τελικά βρεθούμε στην Ελλάδα, θα μπορούσα να συναντηθώ και με τον φίλο μου Αλέξη Τσίπρα» πρόσθεσε ο Ζόραν Ζάεφ και αποκάλυψε ότι, πέρα από κάποιες σύντομες αποδράσεις στη Χαλκιδική, δεν μπόρεσε να έρθει τα τελευταία δύο χρόνια για διακοπές. 

Τα Σαββατοκύριακα, όπως ανέφερε, προγραμματίζει αποδράσεις στην Οχρίδα - η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα Σκόπια. 

Εξόρμηση-αστραπή στη Χαλκιδική είχε κάνει ο Ζόραν Ζάεφ πέρυσι, όπου διέμεινε για ένα Σαββατοκύριακο σε γνωστό ξενοδοχείο στο Παλιούρι Χαλκιδικής

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας διατηρεί εδώ και χρόνια εξοχική κατοικία στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

διακοπέςΖόραν ΖάεφΑλέξης ΤσίπραςΧαλκιδική