Κόσμος|26.07.2019 14:16
Λαμία όπως... Παμπλόνα: Ταύρος ξεχύθηκε στους δρόμους
NewsroomΤη δόξα της Παμπλόνα ζήλεψε η Λαμία ή μάλλον ένας από τους ταύρους της περιοχής, ο οποίος ακολούθησε το παράδειγμα της ισπανικής πόλης και ξεχύθηκε στους δρόμους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο ταύρος ανέβηκε την οδό Παπαποστόλου και έστριψε στην Στουρνάρα και το ζώο τελικά μετά από κυνηγητό εγκλωβίστηκε στο στρατόπεδο Τσαλτάκη.
Το ζώο παραμένει μέσα στο στρατόπεδο και με τη βοήθεια ενός κτηνοτρόφου, που κλήθηκε από την αστυνομία, προσπαθούν να το «συλλάβουν» και να το ακινητοποιήσουν.
πηγή lamiareport.gr – tvstar.gr
Διαβάστε ακόμη
- Η 78χρονη του 2ου ορόφου είχε ζητήσει έλεγχο στο φυσικό αέριο έναν μήνα πριν την έκρηξη στην Πλάκα
- Θάνατος Μαζωνάκη: Παραιτήθηκαν οι συνήγοροι της κατηγορούμενης ιατρού
- Φωτιά στη Νέα Ιωνία: Τι είπε στην ΕΛΑΣ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας - Εικόνες καταστροφής στο κτίριο
- Επική ναυμαχία στη Σομαλία: Ιρακινοί κάνουν «ντου» και απελευθερώνουν τάνκερ από πειρατές - Δείτε βίντεο