Γερμανία: Αθλητικά σακίδια έκρυβαν 4,5 τόνους κοκαΐνης αξίας 1 δισ. ευρώ
NewsroomΟι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέσχεσαν 4,5 τόνους κοκαΐνης αξίας 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, στο λιμάνι του Αμβούργου, η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που έχει κατασχεθεί ποτέ στη χώρα.
Αξιωματούχος των τελωνείων του Αμβούργου, στη βόρεια Γερμανία, εξήγησε πως στο μικροσκόπιο των αρχών βρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες ένα ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο που είχε μεταφερθεί με πλοίο από την πρωτεύουσα της Ουρουγάης Μοντεβίδεο κι είχε προορισμό την Αμβέρσα στο Βέλγιο.
Σύμφωνα με την περιγραφή που είχαν οι αρχές για το κοντέινερ, το εμπορευματοκιβώτιο μετέφερε σόγια, όμως οι αρχές αντ’ αυτού βρήκαν 221 μαύρα αθλητικά σακίδια που περιείχαν 4200 πακέτα κοκαΐνης, αναφέρεται σε ένα δελτίο Τύπου.
«Η τεράστια ποσότητα (ναρκωτικών) αποτελεί τη μεγαλύτερη κατάσχεση κοκαΐνης στη Γερμανία» τονίζεται, ενώ προστίθεται ότι το γραφείο του εισαγγελέα του Αμβούργου ερευνά ποιος ήταν ο παραλήπτης του περιεχομένου του κοντέινερ.
- Το Ισραήλ χτύπησε το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο - Επιθέσεις σε Βηρυτό και Τελ Αβίβ
- Ιστορικός θρίαμβος της Βενεζουέλας μέσα στο σπίτι των ΗΠΑ και η αντίδραση του Τραμπ για την... 51η πολιτεία
- Βόρεια Κορέα: Νέος... θρίαμβος Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές με 99,93% - «Θρηνούν» τα social media για το 0,07%
- Κόλαση στη Βηρυτό: Βίντεο ντοκουμέντο με κατάρρευση πολυκατοικίας από ισραηλινό πλήγμα