Πυροβολισμοί στο Ντέιτον του Οχάιο - Πληροφορίες για πολλά θύματα
NewsroomΜόλις λίγες ώρες μετά το μακελειό με τους 20 νεκρούς και τους 26 τραυματίες στο Ελ Πάσο του Τέξας, τοπικά ΜΜΕ, όπως η Dayton Daily News, αναφέρουν ότι άγνωστος άνοιξε πυρ, ότι υπάρχουν πολλά θύματα -κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για δέκα νεκρούς και κάποιες άλλες για επτά νεκρούς και 26 τραυματίες – και ότι ο δράστης ίσως έχει τραυματιστεί.
H αστυνομία αναζητεί πιθανώς και δεύτερο ένοπλο, ο οποίος έφυγε από τον χώρο μέσα σε ένα σκούρο τζιπ, όπως αναφέρει η Dayton Daily News.
Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο WHIO-TV έχει σημάνει συναγερμός στην αστυνομία μετά από πληροφορίες για ένοπλο στην περιοχή της East 5th Street. Το δίκτυο λέει ότι πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν πυρά κι ότι στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα. Ωστόσο, η πληροφορία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τις Αρχές. «Δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά ίσως υπάρχουν κι άλλοι ένοπλοι», ανέφερε η αστυνομία στις συχνότητες του ασυρμάτου.
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»