Κόσμος|05.08.2019 14:40

ΗΠΑ: Υποψήφιος των Δημοκρατικών σκουπίζει μέσα σε σπίτι και πλένει πιάτα (pics)

Γιάννης Πολίτης

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ να αργούν ωστόσο στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών ένα από τα πρόσωπα που έχει ξεχωρίσει είναι ο πρώην γερουσιαστής του Τέξας Μπέτο Ο' Ρουρκ. Ο Ο' Ρουρκ φιλοδοξεί να ακολουθήσει τα χνάρια του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.

Μάλιστα όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού Vanity Fair μαζί με τον σκύλο του, σε ένα έρημο τοπίο του Τέξας. Στο περιοδικό περιγράφεται ως ένας υπέροχος υποψήφιος. Δηλώνει λάτρης της ομηρικής «Οδύσσειας», είναι έτοιμος για το ταξίδι και έχει ονομάσει τον 12χρονο γιο του Οδυσσέα, ο οποίος του ζητάει: «Θέλω να είσαι υποψήφιος μόνο αν κερδίσεις».

Πριν από λίγες μέρες ο Ο' Ρουρκ βρέθηκε στο Λας Βέγκας όπου και είχε την ευκαιρία να συναντήσει μία οικιακή βοηθό.

O υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συγκεκριμένη συνάντηση, ενώ αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι θέλησε να μπει στον ρόλο της καθώς σκούπισε το σπίτι όπου εργάζεται η οικιακή βοηθός, ενώ έπλυνε και τα πιάτα.

T

Πάντως ο Ο' Ρουρκ έχει να συναγωνιστεί για το χρίσμα των Δημοκρατικών σημαίνοντα πρόσωπα της Αμερικανικής πολιτικής σκηνής όπως είναι ο Μπέρνι Σάντερς, καθώς και τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

ΔημοκρατικοίΗΠΑΜπέτο Ο' Ρουρκ