Κόσμος|05.08.2019 16:37

Οι μακελάρηδες που αιματοκύλησαν τις ΗΠΑ - Το προφίλ των δύο δραστών

Newsroom

Οι αρχές ασφαλείας στις ΗΠΑ ερευνούν εξονυχιστικά τις ζωές των δύο νεαρών ανδρών που έσπειραν τον θάνατο το Σάββατο. Τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη ζωή των δύο δολοφόνων είναι ελάχιστα.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό για την ταυτότητα του Πάτρικ Κρούσιους, που αιματοκύλισε το Ελ Πάσο είναι η ηλικία του αλλά και ότι ήταν μοναχικός. Επίσης χαρακτηρίζεται ως οξύθυμος και ψυχρός εκτελεστής γεμάτος μίσος για τους ισπανόφωνους. Επίσης ήταν μιμητής του μακελάρη του Κράισττσερτς αλλά και πολύ πρόθυμος να πεθάνει για τους σκοπούς του. 

Όσον αφορά τον μακελάρη του Οχάιο , Κόνορ Μπετς τα στοιχεία είναι ακόμη λιγότερα. Είναι 24 ετών, μοναχικός και το ποινικό του μητρώο είναι καθαρό. Πιθανότατα έχει πέσει θύμα bullying. Μάλιστα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είχε συντάξει λίστα θανάτου από την εποχή που ήταν στο Λύκειο. Αυτό που δεν ξέρουν οι αρχές είναι κατά πόσο γνώριζε ότι στο σημείο της τραγωδίας βρισκόταν και η αδερφή του. 

Είναι ενδεικτικό ότι οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τόσο τους λογαριασμούς που διατηρούσαν στα social media όσο και τα σπίτια τους. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χτυπήματα που έχουν συγκλονίσει τις ΗΠΑ, όπου οι αρχές δεν δημοσιοποιούν πολλές πληροφορίες που αφορούν το προφίλ και το παρελθόν των δύο δραστών.

Δείτε το βίντεο του Open TV

Ελ ΠάσοΗΠΑΤέξαςΚράιστσερτςμακελάρηςΟχάιο