Απεργίες ανακοίνωσαν οι Βρετανοί πιλότοι της Ryanair
NewsroomΥπέρ των απεργιακών κινητοποιήσεων ψήφισαν τα μέλη της βρετανικής ένωσης πιλότων της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, διαμαρτυρόμενοι για τις εργασιακές συνθήκες.
Όπως ανακοίνωσε το συνδικάτο, οι πιλότοι της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας θα απεργήσουν στις 22 και 23 Αυγούστου και από τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ης Σεπτεμβρίου μέχρι λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 4ης Σεπτεμβρίου.
Η Ένωση Βρετανών Πιλότων (BALPA) ανέφερε ότι το 79,5% ψήφισε υπέρ της απεργίας.
Τα μέλη του προσωπικού καμπίνας της Ryanair στην Πορτογαλία θα απεργήσουν πέντε ημέρες τον Αύγουστο εν μέσω της διένεξης με τη διεύθυνση της εταιρείας για τις μισθολογικές απολαβές τους και για τις συνθήκες εργασίας τους.
Η εταιρεία εξέδωσε, τον περασμένο Φεβρουάριο, προειδοποίηση για τα εισιτήρια, αναφέροντας ότι μπορεί να καταγραφεί περαιτέρω εξασθένηση.
- Μεγάλη φωτιά σε τουριστικά σκάφη στους Παξούς - Βίντεο από το σημείο
- ΣΤΑΣΥ: Η Ελλάδα του 2026 φοβάται ακόμη τα χρώματα του ουράνιου τόξου
- Απίστευτη εικόνα στη Λέσβο: Αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στον αεροδιάδρομο
- Κοκαΐνη σε 14χρονη, στρατολόγηση μαθητών και διακίνηση σε σχολεία - Πώς δρούσε το κύκλωμα των Βορείων Προαστίων