Ρωσία: Eκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στην Σιβηρία - Πέντε τραυματίες
NewsroomΠέντε άτομα τραυματίσθηκαν από νέες εκρήξεις που σημειώθηκαν στις αποθήκες πυρομαχικών κοντά στην πόλη Ατσίνσκ στην περιοχή του Κρασνογιάρσκ στη Σιβηρία, μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο τον διευθυντή του τοπικού νοσοκομείου Ντενίς Λέμπεντεφ.
«Ναι, υπάρχουν πέντε τραυματίες. Πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία θα παραμείνει για νοσηλεία και για τέσσερα άτομα με μεσαία τραύματα, δύο αστυνομικούς και δύο στρατιωτικούς», δήλωσε ο Λέμπεντεφ.
Οι αρχές αποδίδουν τις νέες εκρήξεις στους κεραυνούς που έπληξαν τις αποθήκες πυρομαχικών. Από τις εκρήξεις που είχαν σημειωθεί στις 5 Αυγούστου στις αποθήκες πυρομαχικών και στην πυρκαγιά που προκλήθηκε εν συνεχεία είχε χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και είχαν τραυματισθεί οκτώ, ενώ από την περιοχή είχαν απομακρυνθεί 11.000 άτομα.
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου