Κόσμος|09.08.2019 21:23

Βρετανία: Μπλακ άουτ στο Λονδίνο και στη νοτιοανατολική Αγγλία

Newsroom

Τμήματα του Λονδίνου και της νοτιοανατολικής Αγγλίας βυθίστηκαν στο σκοτάδι εξαιτίας μιας εκτεταμένης διακοπής ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα ορισμένοι φωτεινοί σηματοδότες να μη λειτουργούν, σύμφωνα με τον Οργανισμό Συγκοινωνιών του Λονδίνου (TfL).

"Σας παρακαλούμε, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους" έγραψε ο TfL στο Twitter.

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι οφείλεται σε «αστοχία υλικού του Εθνικού δικτύου».

T
T

Η National Grid γνωστοποίησε ότι το πρόβλημα προέκυψε από δύο γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας διαβεβαιώνοντας ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Από την πλευρά της, η διαχειρίστρια εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας της βορειοανατολικής Αγγλίας κατέγραψε διακοπές στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή, που επηρέασαν τη λειτουργία του αεροδρομίου και του δικτύου του μετρό στη μεγαλύτερη πόλη της περιοχής, στο Νιουκάστλ.

Ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας Western Power Distribution, που εξυπηρετεί τα Μίντλαντς, τη νοτιοδυτική Αγγλία και την Ουαλία ανακοίνωσε ότι λόγω ενός «σοβαρού περιστατικού», το ηλεκτρικό ρεύμα έχει αποκατασταθεί στα νοικοκυριά που επλήγησαν.

Λονδίνομπλακ άουτ