Βρετανία: Επεισοδιακή κατεδάφιση γιγαντιαίων καμινάδων εργοστασίου (vid)
NewsroomΕπεισοδιακή έμελλε να είναι η προγραμματισμένη κατεδάφιση τριών καμινάδων εργοστασίου το απόγευμα της Κυριακής (18/8) στην περιοχή Ντίντκοτ της Βρετανίας.
Η μεγάλη έκρηξη κατεδάφισε τις τρεις γιγαντιαίες καμινάδες 115 μέτρων μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα προσφέροντας ένα σπάνιο θέαμα που όμως έμελλε να προκαλέσει ολόκληρο μπλακ αουτ στην περιοχή αφήνοντας 40.000 σπίτια χωρίς ρεύμα.
Τα συντρίμμια του εργοστασίου κατέστρεψαν ένα υποσταθμό ρεύματος τραυματίζοντας μάλιστα με σπίθες ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο για να παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη έκρηξη.
Μάλιστα η διακοπή στην ηλεκτροδότηση διήρκησε περισσότερο από μια ώρα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία σε νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά τρία άτομα στα οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
- Κυψέλη: Τέσσερις «στάσεις» έκανε ο μετροπόντικας πριν ακινητοποιηθεί, αλλά στο υπουργείο δεν ψάχνουν το... λάθος
- Θύελλα στο Κογκρέσο για τη συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: «Παραβιάζεται ο νόμος για τις κυρώσεις»
- Το μήνυμα Καμμένου σε... Μητσοτάκη, ο Καρτερός της Αμαλίας και ο Καραμανλής που θα μιλήσει (ξανά)
- Γιατί η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα κάθε δεκαπέντε μέρες - Αύριο οι ανακοινώσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης