Βραζιλία: Ένοπλος κρατά ομήρους δεκάδες επιβάτες λεωφορείου στο Ρίο ντε Τζανέιρο
NewsroomΈνοπλος κρατά ως ομήρους τουλάχιστον 16 επιβάτες λεωφορείου σε μία γέφυρα του Ρίο ντε Ζανέιρο, δήλωσε επίσημη πηγή.
Ο αριθμός των ανθρώπων που κρατούνταν ήταν τουλάχιστον 22 κατά την έναρξη του περιστατικού, γύρω στις 05:30 τοπική ώρα (11:30 ώρα Ελλάδας), όμως έξι από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι στη συνέχεια.
Πολλοί αστυνομικοί βρίσκονται επί τόπου, προσπαθώντας να διαπραγματευθούν με τον απαγωγέα, ο οποίος, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, κρατά περίστροφο και έχει μαζί του ένα μπιτόνι βενζίνη.
Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη γέφυρα που συνδέει το Ρίο με τη γειτονική πόλη Νιτερόι, η οποία είναι πολύ πολυσύχναστη τα πρωινά, έχει διακοπεί.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει χτυπηθεί από ελεύθερο σκοπευτή και πως οι όμηροι είναι ασφαλείς, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.
- Το θολό παιχνίδι Τραμπ με την «ενεργειακή εκεχειρία»: Αιφνιδιασμός στο Κίεβο, σιγή Πούτιν και νεκροί στο Χάρκοβο
- Associated Press: Τραμπ και Ρούμπιο εξετάζουν την αποπομπή της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Τρίχες, ελιξίρια και... αστρονομικά ποσά «σε σώζουν από τις κρίσεις πανικού»: Τι υποσχόταν «ειδικός βιοσυντονισμού»
- Το κόστος του Κηφισού: 260.000 οχήματα τη μέρα και ζημιά 90 εκατ. ευρώ - Γιατί δεν φτάνουν Μετρό και Δακτύλιος