Κόσμος|21.08.2019 14:24

Το πάρκο ψυχαγωγίας που έγινε... εφιάλτης με τις περιστρεφόμενες σβάστιγκες των ναζί (vid)

Newsroom

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι υπεύθυνοι του πάρκου ψυχαγωγίας «Tatzmania» στην πόλη Löffingen του Μέλανα Δρυμού στη νοτιοδυτική Γερμανία έκλεισε το νέο παιχνίδι ψυχαγωγίας για το οποίο ξοδεύτηκαν αρκετές χιλιάδες Ευρώ και χρειάστηκε ένα χρόνο εργασίας. Η αναστολή της λειτουργίας του δεν έγινε για λόγους ασφαλείας αλλά επειδή στην τελική του μορφή οι θέσεις έμοιαζαν με περιστρεφόμενες σβάστιγκες που ήταν το έμβλημα των ναζί.

«Συγγνώμη, θα το επανασχεδιάσουμε»

Λίγες ώρες μετά τα εγκαίνια του νέου παιχνιδιού το διαδίκτυο «πήρε φωτιά» και οι υπεύθυνοι του πάρκου αποφάσισαν να αναστείλουν την λειτουργία του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο παιχνίδι σχεδιάστηκε από Ιταλό και κατασκευάστηκε από Γερμανούς. «Ζητάμε συγγνώμη εάν προκαλέσαμε έστω και χωρίς την πρόθεση μας. Λυπούμαστε για ότι έγινε. Θα κλείσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι για όσο χρειαστεί να το επανασχεδιάσουμε. Θα το δώσουμε και πάλι σύντομα σε λειτουργία», δήλωσε ο υπεύθυνος του πάρκου.

Πάντως εργαζόμενοι στο πάρκο παραδέχτηκαν πως τις τελευταίες ημέρες οι επισκέψεις στο πάρκο αυξήθηκε η επισκεψιμότητα προφανώς με επισκέπτες που ήθελαν να δουν με τα μάτια τους την κατασκευή ενώ πολλά ήταν και τα Μέσα Ενημέρωσης από όλη την Ευρώπη που έσπευσαν στο πάρκο.

 

ΝαζίσβάστιγκαΓερμανία