Αχώριστοι και στον θάνατο: Σκύλος πεθαίνει 15' μετά το αφεντικό του
NewsroomΑυτό το γαλλικό μπουλντόγκ ήταν πράγματι ο καλύτερος φίλος του αφεντικού του, αφού τον «ακολούθησε» ακόμη και στον θάνατο. Όταν ο 25χρονος Stuart Hutchison έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 25 του, ο Nero έφυγε επίσης από τη ζωή, μόλις 15 λεπτά μετά.
Ο Hutchison διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο το 2011. Μέχρι και τις 11 Αυγούστου που η μάχη του με την ασθένεια έληξε άδοξα, είχε γνωρίσει την Danielle με την οποία παντρεύτηκαν το 2017 και είχαν τρία σκυλιά. Ένα από αυτά ήταν και ο Nero, με τον οποίο ο Stuart είχε ιδιαίτερο δέσιμο.
Όταν στα μέσα Ιουλίου η κατάσταση έδειχνε μη αναστρέψιμη για τον Stuart και ο 25χρονος ζήτησε να επιστρέψει σπίτι του, προκειμένου να περάσει εκεί τις τελευταίες του στιγμές, το γαλλικό μπουλντόγκ δεν έφυγε από δίπλα του. Έτσι, όταν ο νεαρός πέθανε στις 11 Αυγούστου, τον ακολούθησε και ο Nero, περίπου 15 λεπτά μετά.
«Ο Stuart πέθανε στις 1:15 και ο Nero τον ακολούθησε μάξιμουμ 15 λεπτά αργότερα. Είχε τρία σκυλιά, αλλά αυτοί οι δύο ήταν αυτό που λέμε ο άνδρας και ο σκύλος του. Ο Nero ήταν πάντα δίπλα του. Η Danielle είναι συγκλονισμένη που έχασε και τους δύο», δήλωσε η μητέρα του, Fiona Conaghan.
- Νικόλας Φαραντούρης: Ο ακροβάτης των κεντροαριστερών μεταμορφώσεων
- Ζαχαράκη στο ethnos.gr για Εθνικό Απολυτήριο: Καμία αλλαγή δεν θα γίνει βιαστικά ή αιφνιδιαστικά
- Ανάλυση: Γιατί ο Τραμπ δυσκολεύεται να απεμπλακεί από τον πόλεμο στο Ιράν
- Τραμπ για Ιράν: «Θα μελετήσω την πρόταση του, αλλά δεν έχει πληρώσει ακόμη το τίμημα»