Κόσμος|20.11.2018 09:24
Βρυξέλλες: Μαχαίρωσε αστυνομικό φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»
NewsroomΈνας άνδρας με μαχαίρι, μαχαίρωσε έναν αστυνομικό, έξω από αστυνομικό τμήμα στο κέντρο των Βρυξελλών, όπως, επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο επιτιθέμενος φώναζε «Allahu Akbar» (σ.σ.: ο Αλλάχ είναι μεγάλος) κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Ο αστυνομικός δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς έχει μικρές πληγές στον λαιμό από την επίθεση, ενώ όπως αναφέρει το «RTBF», ένας άλλος αστυνομικός πυροβόλησε τον δράστη, τραυματίζοντάς τον στο στήθος.
Οι Αρχές πάντως, δεν κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, καθώς «είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε».
Διαβάστε ακόμη
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα