Κόσμος|24.08.2019 13:49
Ιορδανία: Ένοπλη επίθεση κατά λεωφορείου στη Πέτρα
NewsroomΆγνωστοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ με στόχο ένα λεωφορείο που μετέφερε ξεναγούς κοντά στην αρχαία πόλη της Ιορδανίας Πέτρα, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της χώρας, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματίες, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Ammon.
«Μια πηγή ασφαλείας δήλωσε στο Ammon ότι το λεωφορείο, το οποίο ανήκει στις τοπικές αρχές της Πέτρα, υπέστη σοβαρές ζημιές αλλά δεν υπάρχουν τραυματίες», μετέδωσε το πρακτορείο.
«Άγνωστοι άνοιξαν πυρ το Σάββατο κατά ενός λεωφορείου που μεταφέρει ξεναγούς από την περιοχή του Γουάντι Μούσα στην Πέτρα. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και προκλήθηκαν υλικές ζημιές», δήλωσε πηγή στο πρακτορείο Ammon.
Διαβάστε ακόμη
- Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean Link ανοιχτά της Αστυπάλαιας
- Στο μικροσκόπιο το «αμαρτωλό» ΚΔΑΠ στην Κομοτηνή - Πιθανή εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- Ήταν ο Πούτιν ή σωσίας του; Τι τον ρώτησε η 92χρονη πρώην δασκάλα του όταν τον συνάντησε για δείπνο
- Πρωτοφανές περιστατικό στον ΗΣΑΠ Ομόνοια: Άνδρας μπήκε στις γραμμές για να περάσει στην απέναντι αποβάθρα