Επίδειξη του ρωσικού υπερόπλου Su-57 στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
NewsroomΤο αόρατο για τα ραντάρ ρωσικό μαχητικό αεριωθούμενο Su-57 θα παρουσιαστεί στον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια αεροπορικής έκθεσης σήμερα στην περιοχή της Μόσχας, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ.
Οι ΗΠΑ ανέστειλαν τη συμμετοχή της Τουρκίας, χώρας μέλους του ΝΑΤΟ, στο πρόγραμμα του δικού τους «αόρατου» μαχητικού, του F-35, σε αντίδραση για την αγορά εκ μέρους της Τουρκίας του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα δηλώσει πως η Τουρκία δεν μπορεί να έχει παράλληλα τους S-400 και τα F-35. Η Τουρκία πρόκειται να παραλάβει σήμερα μια δεύτερη συστοιχία S-400.
«Θα δείξουμε το Su-57 και το Su-35», δήλωσε ο Μπορίσοφ σε σχόλιά του που μεταδόθηκαν από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, αναφερόμενος στα μαχητικά αεριωθούμενα που σχεδιάζονται από την κρατική εταιρεία Sukhoi.
- Οι τρεις τηλεοπτικοί αστέρες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Μητσοτάκη και η έξυπνη κίνηση Ανδρουλάκη
- ΕΟΠΥΥ: Εξετάζεται νέα παράταση για την υποχρεωτική καταχώριση των αποτελεσμάτων διαγνωστικών εξετάσεων
- Το διπλό μήνυμα Καραμανλή και το νέο «χτύπημα» Σαμαρά: Ποια στάση τηρεί το Μαξίμου
- Έκανε την ανατροπή ο Λούλα: Επανεξελέγη πρόεδρος στη Βραζιλία - Ακύρωση των εκλογών ζητά ο Μπολσονάρου