Κόσμος|27.08.2019 14:54

Ιερόδουλη «μαύρη χήρα» σκότωσε τρεις άνδρες με ενέσεις ναρκωτικών

Newsroom

Η Αστυνομία συνέλαβε μία ιερόδουλη από το Κουίνς για τον θάνατο από υπερβολική δόση του 33χρονου σεφ του εστιατορίου Σιπριάνι Ντόλτσι, Αντρέα Ζαμπερόνι και, από ό,τι δείχνουν τα στοιχεία, η γυναίκα συνδέεται με τον θάνατο τουλάχιστον δύο ακόμα «πελατών» της, στους οποίους έδωσε θανάσιμες δόσεις ναρκωτικών, νοθευμένα με φαιντανύλη.

Η 41χρονη «μαύρη χήρα» Αντζελίνα Μπαρίνι έδωσε τη θανάσιμη δόση στον Ζαμπερόνι και προκάλεσε τον θάνατό του την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η NY Post, αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τον θάνατο δύο ακόμα ανδρών στους οποίους έδωσε θανατηφόρα μείγματα του συνθετικού οπιοειδούς, το οποίο υποτίθεται ότι συνδύασε με μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη.

Η Μπαρίνι είπε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι δεν έφταιγε εκείνη, αλλά ο προαγωγός της που την ανάγκασε. Στη συνέχεια ομολόγησε ότι αυτή έδωσε τα ναρκωτικά στον σεφ. Ο προαγωγός της, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, δεν της επέτρεψε να καλέσει την αστυνομία και συζήτησαν να κόψουν σε κομμάτια το άψυχο κορμί του σεφ για να κρύψουν τι ακριβώς συνέβη.

ναρκωτικάδολοφονίαιερόδουληΝέα Υόρκη