Κόσμος|20.11.2018 20:16

18χρονη πουλά την παρθενία της για να πληρώσει τα χρέη των γονιών της

Newsroom

Μια 18χρονη στην Αυστραλία έστησε μια ιστοσελίδα μέσω της οποίας βγάζει σε δημοπρασία την παρθενία της, την οποία κοστολογεί τουλάχιστον 100.000 δολάρια. Αυτό είναι το ποσό που θέλει να συγκεντρώσει ώστε να πληρώσει τις σπουδές της στο κoλέγιο, να αγοράσει αυτοκίνητο και να βοηθήσει τους γονείς της να ξοφλήσουν το στεγαστικό τους δάνειο.

Η νεαρή κοπέλα από το Φέρφιλντ του Σίδνεϊ, σύμφωνα με τη SUN, χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Siena Payton και ξεκίνησε την ιστοσελίδα τον Οκτώβριο, λίγο μετά τα γενέθλιά της. Προς το παρόν, όπως λέει, έχει λάβει δύο προσφορές, μια για 1.000 δολάρια και άλλη μια για 10.000 δολάρια, που προφανώς δεν καλύπτουν τον στόχο που έχει θέσει.

«Δεν είναι αυτά τα ποσά ο στόχος που έχω θέσει. Ελπίζω για 100.000 δολάρια». Η ιδέα, όπως αναφέρει, προέκυψε έπειτα από ανάλογες περιπτώσεις για τις οποίες διάβασε στο διαδίκτυο. Της έκανε εντύπωση που κάποιες νεαρές κοπέλες ισχυρίζονται πως έβγαλαν πακτωλούς χρημάτων πουλώντας σε δημοπρασία την παρθενία τους. «Το σκέφτηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα και αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να το κάνω τώρα γιατί αργότερα ίσως γνωρίσω κάποιον και δεν θέλω να χρειαστεί να περιμένω για την πρώτη μου φορά γιατί ακόμα περιμένω να πουλήσω την παρθενία μου».

Η Payton μόλις ολοκλήρωσε το σχολείο και ευελπιστεί να σπουδάσει Information Technology (IT) στο τεχνολογικό πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ. Αν καταφέρει να εξασφαλίσει το ποσό που έχει θέσει ως στόχο, τότε θα μπορέσει να καλύψει τα δίδακτρα. «Δεν είναι δα και μεγάλη υπόθεση. Σκέφτηκα λοιπόν πως αν έχω την ευκαιρία να πουλήσω την παρθενία μου για χρήματα, σίγουρα θα με βοηθούσε στη χρηματοδότηση των σπουδών μου. Χρειάζομαι άμεσα οικονομική βοήθεια και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Πέρα από τις σπουδές, θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο και να βοηθήσω τους γονείς μου να πληρώσουν την υποθήκη και τους λογαριασμούς τους», κατέληξε.

Η ιστορία πίσω από τα εκατομμύρια

Πάντως, πολλές παρόμοιες περιπτώσεις είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Το 2010 μια 19χρονη από τη Νέα Ζηλανδία ισχυρίστηκε πως πούλησε μέσω site την παρθενία  της έναντι 25.000 δολαρίων για να καλύψει τα έξοδα σπουδών της. Τέσσερα χρόνια αργότερα (2014), μια 28χρονη φοιτήτρια ιατρικής από τις ΗΠΑ τράβηξε επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας καταγράφοντας τη διαδικασία μέσω του προσωπικού της μπλογκ με τίτλο «Σκέψεις μιας παρθένας ιερόδουλης». Είπε ότι έφτασε να δεχθεί προσφορά ύψους 800.000 δολαρίων προτού τα παρατήσει.

Νωρίτερα φέτος, μια 23χρονη Καλιφορνέζα ζήτησε τη συνδρομή του οίκου ανοχής Moonlite Bunny Ranch στη Νεβάδα, ώστε να πουλήσει μέσω δημοπρασίας την παρθενία της έναντι 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Πολλές από αυτές τις ιστορίες προωθούνται από την αμφιλεγόμενη γερμανική ιστοσελίδα Cinderella Escorts, η οποία το 2017 ισχυρίστηκε πως πούλησε την παρθενία μιας 19χρονης που ασχολείται με το μόντελινγκ σε έναν επιχειρηματία από το Άμπου Ντάμπι αντί του ποσό των 3,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αξιοπιστία της ιστοσελίδας κλονίστηκε νωρίτερα φέτος όταν ένα 18χρονο μοντέλο από τη Ρουμανία που ισχυρίστηκε πως πούλησε την παρθενιά του αντί 3,7 εκατ. δολαρίων σε επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ, αποκάλυψε πως όλο αυτό ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο.

πουλά την παρθενιάΑυστραλία