Κόσμος|03.09.2019 17:34
Ρωσία: Σύγκρουση δύο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας
NewsroomΔύο αεροσκάφη συγκρούσθηκαν στον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγές του αεροδρομίου. Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν τραυματίες και πως αυτή την στιγμή απομακρύνονται οι επιβάτες από τα δύο αεροσκάφη.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή τα αεροσκάφη που συγκρούστηκαν ανήκουν στις αεροπορικές εταιρείες Royal Flight και Aeroflot.Το πρώτο αεροσκάφος της Royal Flight ήταν άδειο, ενώ το δεύτερο είχε επιβάτες και ήταν έτοιμο να απογειωθεί με προορισμό το Πεκίνο.
Διαβάστε ακόμη
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
- Οι αγρότες ετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα - Μήνυμα γενικευμένης κλιμάκωσης στέλνει η Νίκαια
- Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
- Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»