Κόσμος|04.09.2019 13:27
Βραζιλία: Εικόνες ντροπής - Μαστίγωσαν έφηβο επειδή έκλεψε σοκολάτες (vid)
NewsroomΣάλος έχει ξεσπάσει στη Βραζιλία από τις εικόνες ντροπής που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν το μαστίγωμα ενός εφήβου επειδή έκλεψε σοκολάτες σε σούπερ μάρκετ.
Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται κάποια άτομα, που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν πρόκειται για υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ ή όχι, να κακοποιούν με μαστίγιο τον έφηβο. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών ρωτά τον νεαρό: «Θα ξανάρθεις;», με τον νεαρό να μην μπορεί να απαντήσει από τον πόνο και να κουνά αρνητικά το κεφάλι του.
Ακολουθούν σκληρές εικόνες:
Διαβάστε ακόμη
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
- Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
- Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
- Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;