Κόσμος|05.09.2019 12:06

Τυφώνας Ντόριαν: Αγόρασε 100 γεννήτριες για να τις στείλει στις Μπαχάμες (pics)

Newsroom

Ο τυφώνας Ντόριαν που έπληξε τις Μπαχάμες άφησε πίσω του τουλάχιστον 20 νεκρούς, κατεστραμμένα σπίτια, καταστήματα και πλημμυρισμένους δρόμους. Μεταξύ άλλων, το φαινόμενο έπληξε και την ηλεκτροδότηση της περιοχής, γι' αυτό και ένας απλός κάτοικος της Φλόριντα αποφάσισε να αναλάβει δράση για να βοηθήσει όπως μπορεί τους πληγέντες. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το CNN, ο άνδρας μπήκε σε ένα πολυκατάστημα στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα όπου και πλήρωσε το ποσό των 49.285,70 δολαρίων προκειμένου να αγοράσει 100 γεννήτριες αλλά και φασόλια, καφέ, αλάτι και πιπέρι για να τα στείλει στις Μπαχάμες. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα τα προϊόντα θα σταλούν σήμερα Πέμπτη 5/9 μέσα στην ημέρα με πλοίο στις πληγείσες περιοχές. 

Ο άνδρας ζήτησε να μην γίνει γνωστή η ταυτότητά του καθώς όπως διευκρίνισε δεν επιθυμεί δημοσιότητα αλλά προτιμά η προσοχή να δοθεί στο πώς θα βοηθηθούν όσοι επλήγησαν από το πέρασμα του τυφώνα Ντόριαν. 

Η ιστορία έγινε γνωστή καθώς πελάτες του πολυκαταστήματος που είδαν τι αγόραζε ο άγνωστος δωρητής και έμαθαν την πρόθεσή του, έκαναν σχετικές κοινοποιήσεις στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

γεννήτριαΜπαχάμεςτυφώνας Ντόριαν