Κόσμος|18.09.2019 18:56

Claudia Ochoa Felix: Νεκρή η φερόμενη ως δολοφόνος του Ελ Τσάπο

Newsroom

Η Claudia Ochoa Felix δήλωνε μοντέλο και μεγάλη προσωπικότητα των κοινωνικών δικτύων, αλλά ελάχιστοι στον κόσμο πίστεψαν πως το επάγγελμά της είχε να κάνει με φωτογραφίσεις, πασαρέλα και Instagram.

Η «Αυτοκράτειρα των Άνθραξ», όπως την αποκαλούσαν, έγινε γνωστή το 2014 όταν ανέβασε στα social media φωτογραφίες με ένα χρυσό και ένα ροζ AK-47, μαζί με πανάκριβες τσάντες. Όπως η ίδια έλεγε, δεν είχε σχέση με το οργανωμένο έγκλημα, αλλά είχε μία ιδιαίτερη συμπάθεια στα όπλα και γι'  αυτό προτιμούσε τις φωτογραφίσεις με όπλα. Αρκετοί εξέλαβαν τη συγκεκριμένη δήλωση ως... φθηνή δικαιολογία στις ερωτήσεις αν είναι πληρωμένη δολοφόνος και μία εκ των αρχηγών του καρτέλ στην πόλη Κουλιακάν.

Όπως η ζωή της ήταν ένα μυστήριο, έτσι συνέβη και με τον θάνατό της. Η εντυπωσιακή μελαχρινή βρέθηκε νεκρή το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του εραστή της, ο οποίος δήλωσε πως όταν ξύπνησε, τη βρήκε να μην αναπνέει. Αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες, ακόμα δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου της και αν αυτός είναι ακόμα μία δολοφονία και ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των καρτέλ ή η Claudia Ochoa Felix πέθανε από ανακοπή εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών. 

καρτέλ ναρκωτικώνΜεξικόΕλ Τσάπο