Φωτογράφισε κατά λάθος τη διάσωση άνδρα που πνιγόταν (pics)
NewsroomΞεκίνησε για να φωτογραφίσει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό σερφ της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ και κατέληξε να απαθανατίζει την αγωνιώδη προσπάθεια διάσωσης ενός άνδρα που πνιγόταν.
Η Cyndi Sarfan είχε στήσει τον εξοπλισμό της στην προβλήτα, ώστε να φωτογραφίσει τα εντυπωσιακά άλματα των σέρφερ στα κύματα. Λίγο αργότερα, όμως, κατάλαβε ότι η μηχανή της κατέγραφε κάτι εντελώς διαφορετικό.
«Παρατήρησα δύο άντρες που δεν ήταν σε σανίδα του σερφ. Χρειάστηκα τουλάχιστον ένα λεπτό για να συνειδητοποιήσω ότι βρισκόταν σε εξέλιξη μία διάσωση», δήλωσε η φωτογράφος, σύμφωνα με το WTKR, η οποία συνέχισε να καταγράφει με τον φακό της.
Ευτυχώς, μέσα σε πέντε λεπτά ο άνδρας είχε σωθεί, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο άνδρας είχε αψηφήσει την κόκκινη σημαία κινδύνου, πριν μπει στη θάλασσα.
- «Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
- Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
- Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
- «Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν