Κόσμος|01.10.2019 09:09
Thomas Cook: 7.000 Βρετανοί τουρίστες θα επαναπατριστούν αεροπορικώς
NewsroomΗ Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι προγραμματίζονται ακόμη 39 πτήσεις για τον επαναπατρισμό άλλων 7.000 τουριστών μετά την κατάρρευση του ταξιδιωτικού πρακτορείου Thomas Cook, καθώς η επιχείρηση αυτή εισέρχεται στη δεύτερη εβδομάδα της.
Μέχρι σήμερα 115.000 πελάτες, από το σύνολο των 150.000 και πλέον τουριστών, έχουν επιστρέψει στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης, η οποία άρχισε την 23η Σεπτεμβρίου και χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη του είδους που έχει διεξαχθεί ποτέ σε καιρό ειρήνης στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Διαβάστε ακόμη
- Ερωτήματα για τον θάνατο του 17χρονου στην Κίμωλο: «Κλειδί» η νεκροψία - «Δεν υπήρχε ρελέ ασφαλείας» λέει η μητέρα του
- Ολυμπιονίκης στο skate συγχρόνισε το άλμα του με την έκλειψη Ηλίου
- Είναι επίσημο! Στο Μπουργκάς η Eurovision 2027 - 11,13 και 15 Μαΐου τα τρία σόου
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Θερμικές κάμερες «χτενίζουν» την Αττική - Έκλεισαν Λυκαβηττός και Πεδίον του Άρεως