Thomas Cook: Επιστρέφουν στη Βρετανία και οι τελευταίοι… αποκλεισμένοι τουρίστες
NewsroomΟι τελευταίοι τουρίστες που είχαν βρεθεί αποκλεισμένοι στο εξωτερικό έπειτα από την κατάρρευση του ταξιδιωτικού γίγαντα Thomas Cook, τον περασμένο μήνα, θα επιστρέψουν στη Βρετανία με πτήσεις που θα αναχωρήσουν σήμερα Κυριακή.
Έτσι, δόθηκε τέλος στη μεγαλύτερη επιχείρηση επαναπατρισμού εν καιρώ ειρήνης που σημειώνεται στη χώρα.
Η βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) ξεκίνησε στις 23 Σεπτεμβρίου την "Επιχείρηση Μάττερχορν" για τον επαναπατρισμό περίπου 150.000 ανθρώπων, λίγες μόλις ώρες μετά την αποτυχία της παλαιότερης εταιρείας ταξιδίων στον κόσμο να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια για την επιβίωσή της.
Σύμφωνα με την CAA, 4.800 άνθρωποι επρόκειτο να επιστρέψουν σήμερα με 24 πτήσεις με την τελευταία πτήση στο πλαίσιο της "Επιχείρησης Μάττερχορν" να είναι προγραμματισμένο να φθάσει στο Μάντσεστερ προερχόμενη από το Ορλάντο της Φλόριντα αύριο, το πρωί της Δευτέρας.
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
- Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
- Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
- Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης