Κόσμος|08.10.2019 15:58
Οκτάι προς Τραμπ: Η Τουρκία δεν ενεργεί κάτω από απειλές
Μαρία ΖαχαράκηΑπάντηση στις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ ότι, αν η Τουρκία ξεπεράσει τα όρια, θα την καταστρέψει οικονομικά, έδωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι.
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ότι «δεν ενεργεί κάτω από απειλές», και αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα.
«Όταν πρόκειται για την ασφάλεια της Τουρκίας, όπως τονίζει πάντοτε ο πρόεδρός μας, ορίζει τον δικό της δρόμο και τον ακολουθεί μόνη της. Ποτέ, μα ποτέ δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία διαδρόμου τρομοκρατίας και κράτους τρομοκρατίας στα σύνορά της, όποιο και να είναι το τίμημα» τόνισε με έμφαση.
Διαβάστε ακόμη
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»