Κόσμος|12.10.2019 18:39
Ο Ινδός πρωθυπουργός μαζεύει ξυπόλητος σκουπίδια από παραλία (vid)
NewsroomViral έγινε μέσα σε λίγες το βίντεο του Ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στο οποίο απεικονίζεται να μαζεύει σκουπίδια την ώρα που κάνει την πρωινή του γυμναστική, σε μια παραλία, πριν από την συνάντησή του με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ. Σημειώνεται πως ο Μόντι είναι λάτρης της γυμναστικής και της γιόγκα.
«Περπατώντας σε μια παραλία στο Μαμαλαπουράμ σήμερα το πρωί. Διήρκεσε πάνω από 30 λεπτά» ανέφερε στην ανάρτησή του προσθέτοντας: «Ας εξασφαλίσουμε ότι οι δημόσιοι χώροι μας είναι καθαροί και τακτοποιημένοι» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε θέματα υγείας, τονίζοντας: «Και ας εξασφαλίσουμε πως παραμένουμε σε φόρμα και υγιείς».
Διαβάστε ακόμη
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία