Εταιρεία κρασιών αποθηκεύει...μπουκάλια πριν το Brexit
NewsroomΗ εταιρία λιανικής μέσω της σε ανακοίνωσή της στην οποία παρουσίαζε τα αποτελέσματά της του εξαμήνου, ανακοίνωσε ότι προβλέπει να συγκεντρώσει επιπλέον αποθέματα αξίας 5 έως 8 εκατομμυρίων στερλινών (περίπου 6 έως 9 εκατ. ευρώ) μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2019. Ο στόχος της εταιρείας είναι "να αμβλυνθεί κάθε πιθανή αναστάτωση της αλυσίδας εφοδιασμού λόγω του Brexit τον Μάρτιο του 2019".
Από την άλλη πλευρά, ο Guardian ανέφερε πως τα αποθέματα της εταιρείας είναι περισσότερο από ένα εκατομμύριο επιπλέον φιάλες γαλλικών, ισπανικών και ιταλικών κρασιών.
Πλήθος εταιρειών που έχουν προβλέψει αποθέματα πρώτων υλών
Η Majestic Wine είναι μια από τις πολλές εταιρίες που έχουν ήδη προβλέψει αποθέματα πρώτων υλών, φαρμάκων και άλλων διατροφικών προϊόντων, υπό το φόβο μήπως η δραστηριότητά τους πληγεί από τις συνέπειες ενός Brexit χωρίς συμφωνία, με πιθανή την επαναφορά των τελωνειακών ελέγχων.
- «Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
- Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
- Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»