Κόσμος|25.11.2018 13:34
Το Brexit προκαλεί «αναβρασμό» στο DUP της Β. Ιρλανδίας
NewsroomH Άρλιν Φόστερ, ηγέτης του DUP της Βόρειας Ιρλανδίας, δήλωσε πως «θα επανεξετάσει» την συμφωνία στήριξης προς την κυβέρνηση Μέι, στην περίπτωση που η συμφωνία για το Brexit περάσει από το κοινοβούλιο της Βρετανίας.
«Εάν προκύψει μία κατάσταση στην οποία θα αποφασίσουν να υποστηρίξουν αυτή την συμφωνία -δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι θα το πράξουν- αλλά αν το κάνουν, τότε, προφανώς, θα πρέπει να επανεξετάσουμε την συμφωνία παροχής εμπιστοσύνης» δήλωσε η Αρλίν Φόστερ στην εκπομπή του BBC ( Andrew Marr show) έπειτα από την σημερινή αποδοχή της συμφωνίας για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, από τους Ευρωπαίους ηγέτες.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί ο Τραμπ ίσως να μην μπορέσει να απεμπλακεί από τον πόλεμο στο Ιράν ακόμα κι αν το θέλει
- Fuel Pass: Αιτήσεις, ποσά και δικαιούχοι – Πριν το Πάσχα οι πληρωμές, όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Απάτη από έξι εκπαιδευτήρια που εξέδιδαν πτυχία «μαϊμού» - Στα 3,2 εκατ. ευρώ τα κέρδη τους
- Στην Ευελπίδων οι 22 συλληφθέντες για το κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ: Πώς δρούσε - Το μοντέλο, ο TikToker και ο πρώην παίκτης reality