Πρώην μαφιόζος αποκαλύπτει: Ο Τραμπ έκανε σεξ με μία ανήλικη
NewsroomΤο βιβλίο «Όλες οι γυναίκες του προέδρου: Ντόναλντ Τραμπ η δημιουργία ενός αρπακτικού», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας διάφορες πιπεράτες πληροφορίες για την προσωπική ζωή του Αμερικανού προέδρου.
Συγκεκριμένα, ο πρώην μαφιόζος, Τζον Τίνο, ισχυρίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε σεξ ταυτόχρονα με μία ανήλικη και μία πορνοστάρ σε οίκο ανοχής της μαφίας στη Νέα Υόρκη το 1982. Εκείνη την περίοδο, ο ισχυρός άντρας ήταν 36 ετών και παντρεμένος με την πρώτη σύζυγο του, Ιβάνα.
Ωστόσο, οι συγγραφείς παραδέχονται ότι μόνο ο πρώην μαφιόζος γνωρίζει γι’ αυτό το περιστατικό και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε την ανήλικη ούτε την πορνοστάρ με το όνομα «Τρι». «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα πουν ότι ο Τίνο είναι ψεύτης και οι ισχυρισμοί του ψεύτικοι. Έφυγα με το αίσθημα ότι οι ισχυρισμοί είναι πιστευτοί» είπε ένας από τους συγγραφείς, ο Μπάρι Λεβίν.
Η πορνοστάρ πήρε μαζί της μία έφηβη κοπέλα και μπήκαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο για μία ώρα με τον Αμερικανό πολιτικό. Στο δωμάτιο υπήρχαν κάμερες προκειμένου οι «πελάτες» να μην κακοποιούν τις πόρνες και γι’ αυτό η συνεύρεση φέρεται να καταγράφηκε σε βίντεο. Στη συνέχεια, ο Τζον Τίνο είπε ότι παρέδωσε το βίντεο σε αφεντικό της μαφίας, το οποίο δολοφονήθηκε το 1986.
- Μπαράζ προκλήσεων από την Άγκυρα: Η απάντηση της Αθήνας με κινήσεις σε δύο επίπεδα
- «Κουτσουρεμένο» ETCS στον σιδηρόδρομο και τηλεδιοίκηση από σήμερα με... ολίγη από τηλεγραφήματα
- Αποτροπιασμός στα Καλάβρυτα: 50χρονος άνδρας εκτέλεσε αδέσποτο σκύλο επειδή τον «ενοχλούσε»
- Συναγερμός από τον ΟΗΕ για το ισχυρότερο Ελ Νίνιο των τελευταίων 1.000 ετών: Προειδοποιήσεις για φαινόμενο «Γκοτζίλα»