Στη φυλακή ο ομογενής σύμβουλος του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος
NewsroomΟ πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να εμφανιστεί στο σοφρωνιστικό ίδρυμα που έχει επιλεγεί προκειμένου να εκτίσει την ποινή των 14 ημερών που του έχει επιβληθεί.
Ο Παπαδόπουλος είχε καταθέσει (δις) αίτημα αναστολής της ποινής, ωστόσο το αίτημά του, έπεσε στο κενό κι έλαβε ειδοποίηση να παρουσιαστεί τη Δευτέρα και να εκτίσει την τιμωρία του. Εκτός των 14 ημερών φυλάκισης, ο ομογενής από τις ΗΠΑ θα πρέπει να καταβάλει πρόστιμο 9.500 δολαρίων και να προσφέρει 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας.
Ο Παπαδόπουλος είχε καταδικαστεί για ψευδορκία στην υπόθεση της εμπλοκής των ρωσικών υπηρεσιών στις αμερικανικές εκλογές κι έγινε το τρίτο στέλεχος της προεκλογικής καμπάνιας του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, που οδηγείται στη φυλακή για την ίδια υπόθεση,.
- Στενό του Ορμούζ: Ελληνόκτητο το ένα από τα τρία πλοία που χτυπήθηκαν
- Δική Χρυσής Αυγής: Ελαφρυντικά σε μόλις 5 από τους καταδικασθέντες - «Όχι» στους υπόλοιπους
- Θλίψη για τον Γιώργο Μαρίνο: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο showman
- Ακραίο bullying εις βάρος μαθητή Β' Δημοτικού - Τον ανάγκασαν να πιει νερό από την τουαλέτα