Νέα επίδειξη Ερντογάν: Έκανε ζωντανή σύνδεση με τη φρεγάτα Γκιοκτσέαντα
NewsroomΖωντανή σύνδεση με την φρεγάτα Γκιοκτσέαντα στην ανατολική Μεσόγειο που συνοδεύει εκεί τα τουρκικά γεωτρύπανα έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην τελετή που διοργάνωσε απόψε στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα για την εθνική επέτειο της 29ης Οκτωβρίου της χώρας του.
Κατά τον Ερντογάν, «σε αυτά τα εδάφη (στην ανατολική Μεσόγειο) εμείς έχουμε δικαιώματα, έχουμε δικαιώματα στις θάλασσες. Δεν έχουμε δουλειά εμείς εκεί που δεν έχουμε δικαιώματα».
Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι έχει λήξει και η προθεσμία των 120 ωρών με τις ΗΠΑ και των 150 με τη Ρωσία. “Αύριο θα κάνουμε συνομιλίες”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος χωρίς να αποκαλύψει αν θα συνεχιστεί η επιχείρηση στη Συρία. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τούρκος Πρόεδρος έκανε ζωντανή σύνδεση και με το Ρασουλάιν της Συρίας.
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις