Κόσμος|30.10.2019 18:23

Τραγωδία: Ορειβάτης αναμετέδωσε τον θάνατό του (vid)

Newsroom

Tραγικό θάνατο βρήκε ορειβάτης στο όρος Φούτζι της Ιαπωνίας, με τον ίδιο, μάλιστα, να έχει καταγράψει τον θάνατό του σε βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές στην Ιαπωνία εντόπισαν το άψυχο σώμα του άτυχου και, καταπώς φαίνεται, αυτός μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση (live streaming) τον θάνατό του κατά τη μοιραία πτώση του από το βουνό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άντρας στέκεται στην κορυφή της πλαγιάς, πάνω από τα σύννεφα. Όλα είναι καλυμμένα από ένα παχύ στρώμα χιονιού, με τον ορειβάτη να αναφέρει πως το έδαφος είναι ολισθηρό και ιδιαίτερα επικίνδυνο. 

«Είμαι στον σωστό δρόμο» αναρωτήθηκε, συμπληρώνοντας: «Μεγάλο μέρος της διαδρομής καλύπτεται από πυκνό χιόνι». Στη συνέχεια ακούγεται να λέει: «Γλιστράω», καθώς πέφτει.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό, αφού έλαβαν κλήσεις από άτομα που παρακολουθούσαν σε απευθείας μετάδοση την ανάβαση στο βουνό, δήλωσε αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας.

Η προσπάθεια διάσωσης του ορειβάτη ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Τρίτης και ένα 24ωρο αργότερα βρέθηκε ο άτυχος άντρας. Το πτώμα εντοπίστηκε σε υψόμετρο περίπου 3.000 μέτρων, ωστόσο δεν έχει ακόμη υπάρξει ταυτοποίηση.

ορειβάτηςΙαπωνία