Κόσμος|01.11.2019 22:22

Συμβουλές Τραμπ στη Μέγκαν Μαρκλ: Μην παίρνεις προσωπικά όσα γράφουν

Newsroom

Συμβουλές προς τη Μέγκαν Μαρκλ περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, η ραδιοφωνική συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ με οικοδεσπότη τον Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι είχε παρακολουθήσει αποσπάσματα από το πρόσφατο ντοκιμαντέρ στο οποίο η δούκισσα του Σάσεξ είχε παραπονεθεί για τη στάση που κρατούν τα ταμπλόιντ απέναντι στην ίδια.

Την κάλεσε, δε, να μην παίρνει πολύ προσωπικά όσα γράφουν για το πρόσωπό της.

«Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να είσαι λίγο διαφορετικός από αυτό αλλά το παίρνει πολύ προσωπικά και μπορώ να το αντιληφθώ. Αλλά δεν τη γνωρίζω» είπε ο Τραμπ, ο οποίος, πάντως, συνηθίζει - ειδικά μέσω Twitter - να επιτίθεται στα ΜΜΕ για όσα γράφουν για τον ίδιο αποκαλώντας τα μέχρι και «εχθρούς του λαού».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε και στον πρίγκιπα Χάρι τον οποίο αποκάλεσε «θαυμάσιο νεαρό» ενώ εκθείασε τη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Τον συνάντησα όταν βρέθηκα στην Αγγλία (σ.σ. τον περασμένο Ιούνιο)... είχαμε υπέροχες στιγμές πρόσφατα. Είναι ένας θαυμάσιος νεαρός. Όλη η οικογένεια είναι φανταστική, είναι μια σπουδαία οικογένεια» είπε για τον Χάρι ο Τραμπ.

Ακόμα πιο ένθερμος ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τη βασίλισσα Ελισάβετ για την οποία είπε ότι «είναι απίστευτη».

«Έκατσα δίπλα της, χαμογελούσε και περνούσαμε καλά και χαμογελούσα κι εγώ. Ήταν ένα θαυμάσιο απόγευμα και μου είπαν ότι το απόλαυσε και εκείνη και μπορώ να πω ότι το ίδιο ισχύει και για μένα. Είναι μια σπουδαία γυναίκα. Και αυτό το λέω σπάνια για κανέναν», τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μέγκαν ΜαρκλσυνέντευξηΝτόναλντ Τραμπ