Κόσμος|04.11.2019 19:21

«Γκάνταλφ»: Θα έχω πεθάνει μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία για το Brexit

Newsroom

Mε χιούμορ αντιμετωπίζει, όπως φαίνεται, ο «Γκάνταλφ» της επικής ταινίας που άφησε εποχή, του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», το ενδεχόμενο να υπάρξει Brexit. Όπως υποστήριξε, όταν συμβεί το Brexit, θα είναι έχει πεθάνει χρόνια. 

Συγκεκριμένα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Μεγάλη Βρετανία, ο ηθοποιός μίλησε στο Press Αssociation λέγοντας: «Θεέ μου, θα έχω πεθάνει πολύ καιρό πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία για το Brexit, οπότε νομίζω ότι δεν θα έχω άποψη γι' αυτό».

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Έχω αποσυρθεί συναισθηματικά από τον αγώνα και τώρα απλώς τον βλέπω σαν μια παρτίδα σκάκι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως οι κακοί παίκτες δεν ξεχωρίζουν ένα πιόνι από μια βασίλισσα».

Όπως είναι γνωστό, το Ηνωμένο Βασίλειο έπρεπε να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Μαρτίου 2019, δόθηκε παράταση μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, ενώ πλέον έχει ανακοινωθεί πως θα απαγκιστρωθεί από το ευρωπαϊκό άρμα στις 31 Ιανουαρίου 2020.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πιο πρόσφατο σχόλιο του ΜακΚέλεν για το Brexit έγινε μετά από μια μεγάλη αύξηση του αριθμού των ατόμων κάτω των 35 ετών, που σπεύδουν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους για να συμμετάσχουν στις γενικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 12 Δεκεμβρίου.

Brexithard BrexitBrexit χωρίς συμφωνία