Κόσμος|05.11.2019 21:20
Αυξάνεται η στήριξη στον Ερντογάν μετά τη Συρία
Μαρία ΖαχαράκηΌχι μόνο… αλώβητος, αλλά και ακόμη πιο δυνατός βγαίνει ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν μετά τις πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία.
Τουλάχιστον αυτό δείχνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας «Metropoll», που αποτυπώνει διαφορετικά αποτελέσματα σε σχέση με άλλες προηγούμενες.
Σύμφωνα τη νέα έρευνα, η στήριξη στο πρόσωπο του Ερντογάν αυξήθηκε κατά 3,7% μετά την επιχείρηση στη Συρία και τις συμφωνίες που κατάφερε να αποσπάσει με τις δύο υπερδυνάμεις για δημιουργία ζώνης ασφαλείας.
Αν και ο Τούρκος πρόεδρος δεν ξεπερνάει το αγαπημένο του ποσοστό, το πάνω από 50%, που κερδίζει συνήθως στις εκλογικές αναμετρήσεις, έφτασε ωστόσο πολύ κοντά, στο 48%, γεγονός που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη στάση του και στο εσωτερικό και το εξωτερικό για άλλη μία φορά.
Διαβάστε ακόμη
- Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Οι αυξήσεις σε Δημόσιο, συνταξιούχους και κατώτατο μισθό
- Νεκροί οι δύο πιλότοι του Phantom μετά την πτώση του πολεμικού αεροσκάφους στην Τανάγρα
- Τραγωδία για 13χρονο: Το TikTok challenge που ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε στον θάνατο
- Η χώρα όπου το «μπράβο» μπορεί να φέρει αμηχανία: Ο άγραφος νόμος του Jantelagen