Κόσμος|06.11.2019 22:12

«Κόκκινος» συναγερμός στο αεροδρόμιο Σίπχολ - «Υποπτη κατάσταση» σε αεροπλάνο

Newsroom

Η ισπανική αεροπορική εταιρεία Air Europa ανακοίνωσε ότι ο κυβερνήτης ενός αεροσκάφους της στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ "σήμανε κατά λάθος τον συναγερμό".

"Λάθος συναγερμός. Στην πτήση από το Άμστερνταμ για τη Μαδρίτη σήμερα το απόγευμα ενεργοποιήθηκε κατά λάθος ο συναγερμός περί αεροπειρατείας στο αεροδρόμιο. Δεν συνέβη τίποτα, όλοι οι επιβάτες είναι σώοι και ασφαλείς και περιμένουν να πετάξουν σύντομα", ανέφερε μέσω του Twitter η εταιρεία, η οποία ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν.

Νωρίτερα, η ολλανδική στρατιωτική αστυνομία ερευνούσε μια "ύποπτη κατάσταση" μέσα σε ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ.

Οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες διευκρινίσεις για το συμβάν αυτό. Στο σημείο έσπευσαν αρκετά ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με Ολλανδικά ΜΜΕ πολλές πύλες στο αεροδρόμιο Σίπχολ έκλεισαν ενώ οι Αρχές εξέδωσαν αναφορά για «Grip 3». Ο συγκεκριμένος κωδικός αφορά περιπτώσεις για «συμβάν με σοβαρές συνέπειες για τον πληθυσμό».

Τελικά, τέλος καλό, όλα καλά...

T
T
ΟλλανδίαΆμστερνταμ